Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!


Δυσκολες ημερες περναει η ελλαδα αυτή την περοδο και επισης δυσκολες ημερες προβλεπονται και για τα επομενα χρονια…Για αυτό λοιπον και εμεις φιλοι μου καλο θα ηταν να προσεχουμε τα πονταρισματα μας και ποσο περοσσοτερο τα χρηματα μας. Οι παλιες εποχες περασαν και τωρα δεν είναι καιρος για σπαταλες!!!
Ξεκιναμε από το παιχνιδι της ΟΣΕΡ με την ΛΑΝΣ.Ο οπαπ το εχει φραγμενο!Ακομα και να κανει 2 νικες η οσερ στις επομενες αγωνιστικες παλι κινδυνεύει να μεινει εκτος τσαμπιονς λιγκ αφου αν κανουν το 2/2 λιλ και λυον προκρινονται αυτές.Η οσερ εχασε την προηγουμενη αγωνιστικη επειτα από 14 αγωνες!!Τωρα θα το παλεψουμε και ότι βγει δηλωσε ο αρχηγος της Πεντρετι μετα το παιχνιδι με την λυον!!Στη λανς πλεον επικρατει αδιαφορια από τους παικτες και μετα τον αγωνα με την γκρενομπλ ο προεδρος εγινε έξαλλος από την συμπεριφορα των παικτων…Πρεπει να σκέπτονται από τωρα τις παραλιες..Η οσερ πρεπει να κερδισει για να μείνει ζωντανη και να ελπιζει σε σταρβοπατημα της λιλ και της λυον….. ΑΣΣΟΣ(1.40)
Με προδωσε μια πριν από 2 σαβ/κα(επαιζε με 10 από το 15’) με ξαναπροδωσε δευτερη φορα το προηγουμενο σαβ/κο(ξαναεπαιζε με 10 από το 4’ αυτή τη φορα) και αναρωτιεται κανεις τι θα κανει αυτή την αγωνιστικη…. Ο λογος για την ΜΠΕΤΙΣ οπου εχει βαλθει να μας τρελανει με το τι τελικα θελει να κανει αυτή η αλλοπρόσαλλη ομαδα!!Αναταραχη επικρατει στο κοσμο της ομαδας και ήδη ακουγονται πολλα για τον προεδρο!! Τωρα δινει τα ρεστα της απενατι στην ΜΟΥΡΘΙΑ η οποια όμως καιγεται και αυτή για βαθμους με στοχο την σωτηρια.. Ο επιμενων νικα λεει μια παροιμια αλλα δεν ξερω αν κατά ποσο θα μας το επιβεβαιωσει η μπετις. Πολύ καλυτερη ομαδα και από την μουρθια αλλα πρεπει αυτή η διαολομαδα να το βγαλει και στο γηπεδο!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,εγω παλι θα την στηριξω!!ΑΣΣΟΣ(1.50)
ΛΑΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ= αδιαφοροι ,ντεφορμε- καιγονται , ποιοτικοί!!!Αυτα εν ολίγοις για τον αγωνα τον οποιο επιλαξανε και οι Dr.FOU k τραινο-φαντασμα και θα το βαλω και εγω στις επιλογες μου.Η μαγορκα θελει σαν τρελη το παιχνιδι ελπίζοντας παραλλαλα σε στραβοπατημα της Σεβίλλης που πολύ πιθανο να ερθει στο παιχνιδι με την μπαρστελονα !!Αρα μονοδρομος η νικη για την μαγιορκα που δεν αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα..Η ντεπορ δειχνει την μεγιστη αδιαφορια στου τελευταιους αγωνες με 4ηττες στα τελευταία 5 ματς. Γκουαρνταδο ,Αγκουλο ,Π.αλβαρεθ ,Τομας ,Ζε καστρο αποντες για την λακορουνια… ΔΙΠΛΟ(1.95)
Παμε τωρα στο αγαπημενο μου πρωταθλημα του μεξικου οπου διαξαγονται τα πλει-οφ..ΜΟΝΤΕΡΕΙ απεναντι στην ΠΑΤΣΟΥΚΑ.δεν εκανε καλο παιχνιδι η μποντερει στην εδρα της πατσουκα και δικαια εχασε με 1-0.τωρα καλειται στην εδρα της να ανατρεψει το εις βαρος της σκορ, σε μια εδρα οπου δεν εχει χασει τους τελευταιους 10 μηνες!!Πολυ μαχητικη η πατσουκα αλλα θα στερηθει τον βασικο της τερματοφυλακα καλερο..Καλυτερη ομαδα η μοντερει με καταπληκτικο ξεκηνημα αλλα με μικρες κενες περιοδους στο παιχνιδι της. Πιστευω ότι θα καταφερει να περασει και να υπερασπιστει τον τιτλο της .ΑΣΣΟΣ(1.70).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

powered by Agones.gr (Στοιχημα)