Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΜAΓΚΕΣ ΜΟΥ.....ΒΑΛΤΕ!!!!

Δεν θα μπορουσα να μην ασχοληθω με την πιθανη πρωταθλητρια αγγλιας ΤΣΕΛΣΙ οπου εφοσον κερδισει είναι σαν να κραταει την κουπα στα χερια της !!πως θα γινει όμως αυτό?θα την βοηθησει η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, μιας και στο ανφιλντ δεν θελουνε με τιποτα να παρει η μαντσεστερ το πρωταθλημα και οι οπαδοι της λιβερπουλ παρακαλανε να χασει η ομαδα τους.Δεν νομιζω όμως ότι χρειαζεται και πολλα παρακαλια ,γιατι η τσελσι είναι ανωτερη ομαδα η λιβερπουλ παραπαίει και πιστευω ότι ευκολα η δυσκολα θα καταφερει να περασει. ΔΙΠΛΟ(1.80)
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ και μονο ένα αποτελεσμα ερχεται στο μυαλο σου,γιατι μετα…………….. Ξεσηκωμος επικρατει στη Θεσσαλονίκη και με τις 2 ομαδες να θελουνε το ευρωπαικο εισιτηριο. Με απουσιες ο αρης ,αμφιβολος ο σναουτσνερ για τον παοκ. Για ακομα ένα παιχνιδι θα παω με την εδρα και θα πονταρω στον παοκ. ΑΣΣΟΣ(1.70)
Με νυχια και με δοντια θελει να κρατησει η ΛΙΛ την 3η προνομιουχο θεση για το Τσαμπιονς Λιγκ εχοντας την καλυτερη επιθεση του πρωταθληματος συν τις επιστροφες των ραμι(βασικοτατος αμυντικος )και μπαλμον(βασικος μεσος).Αδιαφορη η ΝΑΝΣΙ που χτυπαει όμως όλα τα ματς. ΑΣΣΟΣ(1.40)
Αυτή είναι η βασικη μας 3αδα που αποδιδει γυρω στο 4.28
Επισης καλος είναι και ο ασσος της σεντ-ετιεν(1.80) με την λανς αλλα πολλες πιθανοτητες εδώ εχει και το under(1.50)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

powered by Agones.gr (Στοιχημα)