Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Φτάνουμε στο τελος πολλών πρωταθληματων και αρκετα παιχνιδια παρουσιαζουν μεγαλο ενδιαφερον.
Ξεκιναμε από το παιχνιδι της σιτι με την αστον βιλα.Και οι δυο καιγονται για βαθμους αλλα σκεφτειτε το ενδεχομενο τα πολλα εκατομυρια που δαπανήθηκαν από την σιτι να πανε χαμενα!!Δυσκολευεται τελευταία στο γκολ η σιτι αλλα είναι ματς ζωης η θανατου και πιστευω ο τεβεζ θα κανει την δουλεια του. Απο την άλλη η βιλα εχει 2 σημαντικες απουσιες των λεσκοτ(στοπερ) και πετροφ(μεσος) αλλα και αυτή με την σειρα της καιγεται για νικη..Και οι δυο ελπιζουν σε στραβοπατημα της τοτεναμ. Δυσκολος αγωνας για προβλεψεις αλλα εμεις όπως ξερετε ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ και ας παμε στον κουβα!!!ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ-ΤΕΛΙΚΟ 1(4.75) για τους τολμηρους!!
Μας προδωσε την προηγουμενη αγωνιστικη η μπετις αν και επαιζε με 10 παικτες από το 14ο λεπτο!!Αν δει κανεις την μεχρι τωρα πορεια της θα καταλαβει ότι είναι μια απροβλεπτη ομαδα που όλα μπορεις να τα περιμενεις. Τωρα παιζει με την λας παλμας των πολλων απουσιων. Τα ρεστα της η μπετις που μονο με νικη ελπιζει στην πολυποθητη ανοδο!! Ασταθης ομαδα η λας παλμας που βρισκεται κοντα στην ζωνη του υποβιβασμου.!! Όλα θα κρινθουνε από τι θελει τελικα να κανει η μπετις φετος!!Αν παρουσιαστει σοβαρη με στοχο την ανοδο θεν το χανει το παιχνιδι, αν όμως μετρησουνε αλλοι παραγοντες τοτε…………… Εγω παντως θα παω με την θεληση και τον ξεσηκωμό του κοσμου της που θα είναι για ακομη μια φορα στο πλευρο της.ΔΙΠΛΟ(2.40)
Παιχνιδι διχως αυριο για την μπαρτσελονα,αφου μετα τον αποκλεισμο της από την ιντερ ο μονος στοχος είναι το πρωταθλημα και μονο με νικη μπορει να ελπιζει.Η βιγιαρεαλ συνεχιζει το καλο 2ο γυρο στην μαχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.Καλυτερη η μπαρτσα και όχι και τοσο καλη η αμυνα της βιγιαρεαλ ικανη να την σταματησει!!ΔΙΠΛΟ(1.50)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

powered by Agones.gr (Στοιχημα)